Veelgestelde vragen

Kunst liefhebbers

Ik heb interesse in een werk wat nu?
U vindt op www.art-wall.nl kunstwerken die allemaal als reproductie te bestellen zijn sommige als origineel werk. Bij een reproductie maakt u uw keuze welk kunstwerk u zou willen kopen, in welk formaat en op welk materiaal. U kunt met de verschillende apps zien hoe het door u uitgekozen kunstwerk zou staan op een muur en zelfs op uw eigen muur. Als het dan helemaal naar uw zin in plaats u de bestelling voor de reproductie. Wij werken hiervoor samen met Werk aan de Muur. U betaalt uw kunstwerk en het wordt bij u thuis afgeleverd.

In het geval van een origineel kunstwerk neemt u contact op met Art-Wall via het contactformulier. Wij maken dan met u een afspraak voor de betaling van het originele kunstwerk en voor de aflevering op het door u gewenste adres. Als de betaling is gedaan wordt het kunstwerk direct bij u afgeleverd.

Ik weet niet wat voordeliger voor me is, reproductie, leasen of kopen?
De prijzen van originele kunstwerken bij Art-Wall zijn redelijk laag. Dat komt omdat het veelal (jonge) kunstenaars zijn die net begonnen zijn met kunst maken of nog geen commerciële ervaring hebben. Om die reden kan een origineel werk voordeliger zijn dan een reproductie. Wat ook meespeelt is het formaat dat u wilt hebben. Als uw voorkeur uit gaat naar een heel groot werk dan vervalt u in een reproductie of in een werk in opdracht dat speciaal voor u wordt gemaakt. Ook hier zit een prijsverschil in. U kunt via onze site altijd alle prijzen vinden van reproducties en originele werken. Komt u er niet uit of heeft u liever ons advies? Bel dan gerust met Guido Keutgen op 06-53 13 22 58. Wij helpen u graag!

Kan ik voor mijn bedrijf een kunstadvies krijgen?
Ja zeker! Wij helpen u graag verder. U kunt daarvoor contact opnemen met Guido Keutgen op 06-53 13 22 58.

Als ik meerdere werken tegelijk bestel krijg ik dan korting?
Als u meerdere werken wilt bestellen dan gaan we daarover zeker het gesprek met u aan. En korting zit er dan zeker in! U kunt daarvoor het beste contact opnemen met Guido Keutgen op 06-53 13 22 58.

Wat moet ik doen om Kunst op maat te krijgen?
Als u een kunstenaar heeft gevonden via www.art-wall.nl wiens werk u aanspreekt dan neemt u het beste contact met ons op. We bespreken dan uw wensen (materiaal, formaat, kleurgebruik, thema), maken een prijsopgave voor u en bij akkoord van u wordt het werk op maat voor u gemaakt.

Kan ieder kunstwerk op ieder formaat en op ieder materiaal?
Ja, in principe wel. Stelt u advies hierover op prijs bel of mail dan gelijk even. We zoeken het graag voor u uit. guido@art-wall.nl of 06-53 13 22 58.

Als ik een reproductie bestel hoe vind betaling en levering dan plaats?
Reproducties worden gemaakt door onze samenwerkingspartner Werk aan de Muur. Betalingen van reproducties doet u dan ook aan hen. Levering vindt plaats binnen een aantal werkdagen door Werk aan de Muur.

Als ik een origineel kunstwerk bestel hoe vind betaling en levering dan plaats?
Originele kunstwerken bestelt en betaalt u bij Art-Wall. Art-Wall is ook verantwoordelijk voor de levering van het originele werk op het door u gewenste adres.

Kunstenaars

Ik wil graag mijn kunst aanbieden via het platform van Art-Wall, kan dat?
Ja zeker! www.art-wall.nl is een platform voor iedere kunstenaar die zijn of haar kunstwerken aan wil bieden. Wij werken daarbij met originele werken en foto’s met minimaal 2500 pixels voor de korte zijde. Ook zijn we geïnteresseerd in andere kunstwerken dan schilderijen of fotografie.

Wie bepaalt de prijs voor mijn originele kunstwerken?
U bepaalt zelf de prijs voor verkoop van uw kunstwerk. De prijs voor reproducties wordt bepaalt door de klant en over reproducties ontvangt u een commissiebedrag per gereproduceerd werk.

Welke stijl en techniek?
Wij verwelkomen alle stijlen en technieken, schilderijen, sculpturen, beelden, foto’s. Kortom; Kunst!

error: