Over Art-Wall

Art-Wall is een platform voor kunstenaars die prachtige kunstwerken maken maar (nog) niet bij de gevestigde orde horen. Alle kunstenaars mogen bij ons op de website exposeren zodat hun werk gevonden kan worden door bedrijven en organisaties die betaalbare kunst aan de muur willen.

ART-Wall is het enige platform in Nederland waarbij én reproducties van kunstwerken én originele werken te koop en te leasen zijn. In ieder gewenst formaat en op ieder gewenst materiaal.

Voor kunstwerken van 3 x 3 meter of van 30 x 40 cm en alles daar tussen.
Als origineel of als reproductie, als behang, op Xpozer, staal, aluminium, Giclée print op canvas, Acrylglas, Aluminium dibond, Canvas met een prachtige baklijst, naadloos behang, Print op wisselbaar doek, ingelijste fotoprint of fotoprint. U kunt het helemaal zelf uitkiezen en bestellen of u laat het Art-Wall doen. U kunt uw kantoor of kamer zelf inrichten, of u laat het Art-Wall doen.

ART-Wall maakt het mogelijk dat veel meer kunst aan muren komt te hangen in plaats van in de opslag. Art-Wall maakt kunstenaars blij en u ook!

Dankzij onze samenwerking met een productielijn kunnen wij 100.000 werken van ruim 6.000 kunstenaars als reproductie aanbieden en honderden werken als origineel. Alle kunstenaars die aangesloten zijn bij ART-Wall bieden u ook Kunst op maat.

Neem contact met ons op    Ik wil graag meer weten over de mogelijkheid kunstwerken te leasen.


    error: